Referenser   

Start BESTÄLL

 

TACK FÖR EN FANTASTISK PRODUKT !

Bloggar från nöjda kunder

Sofia Fackler skriver här om hur Yocoair löste ett problem med rökluktande stolar.

Daniel af Wåhlberg har bloggat om sin kostym som han fyndade och som blev luktfri med hjälp av Yocoair. Yocoair klarar det kemtvätten inte fixar!

 

E-mail från nöjda kunder

 

Astmahälsan

Vi på ASTMAHÄLSAN, Vasa sjukhusområde i Göteborg, behandlar patienter mot astma, allergier och luftrörsbesvär, med en behandlingsform (den s k saltgruvemetoden) som bl a har visats i flera TV-program.

Sedan jan-98 använder vi dagligen Yocoairs produkter när vi desinficerar väntrummen och övriga utrymmen, i förebyggande syfte.

Yocoair neutraliserar tobak, parfym och doftrester från pälsdjur som kan sitta kvar i kläderna och kan utlösa allergireaktioner hos känsliga patienter. Tack vara Yocoair har vi även fått bättre luftkvalité i våra väntrum

Med vänlig hälsning

Lars-Otto Nagy
Psykolog/ansvarig för kliniken

 

I rökinpyrd lägenhet

Hinte,

Det var tur att jag hittade era produkter! Jag ska bygga hus och behövde ett tillfälligt boende det närmsta halvåret. Så osett hyrde jag en lägenhet. När jag på inflyttningsdagen klev in i lägenheten visade det sig att den hade tillhört en storrökare. Jag var torsk, jag hatar gammal cigarettrök, ett halvår i detta helvete är mer än jag klarar. Efter att gått igenom alla huskurer med ättika, tröd och amoniak var cigarretstanken kvar. Just amoniak blev jag tippsad om av en ”kompis” vi pyttsade ut amoniaken på fat lite här och var och tveklöst var det ilsket, vi fick fly därifrån och jag var orolig att mina nya åldriga grannar skulle stryka med på kuppen. Vansinigt komiskt om det inte vore för att cigarretröken var kvar. Men skam den som ger sig, jag gav mig ut på nätet och sökte vidare för nya råd, och hittade eran produkt. Införskaffade 12 påsar och en sprayflaska, min lägenhet är på 60 kvadrat och enligt föreskriften så räcker en påse till 5 kvadrat ungefär. Sagt och gjort, hängde upp påsarna i taket med den fiffiga klisterremsan och och gick lös på de gula fläckarna med sprayflaskan. Och resultatet är häpnadsväckande jag kan nu vara i lägenheten, fick resultat direkt. Köket som var som en röklåda tidigare kunde man efter min första behandling knappt känna nån röklukt i efteråt, och jag tror att påsarna kommer att ge det hela en bestående effekt. Det som är så roligt är att jag innerst inne hela tiden trodde att det var kört, för många olyckskorpar sa till mig att cigarretrök är omöjligt att bli av med. Dom fick fel och det glädjer mig enormt.

Med vänlig hälsning

Andreas Nordgren

 

Sko- och sporthandlare

TENVIG AB
Betr: Yocoair, vår art. 9673

Sedan de första dagarna i februari-98 har vi sålt Yocoair. Mottagandet av våra kunder, sko- och sporthandlare, har varit/är mycket positivt. Flera kedjor i de båda branscherna har tagit upp produkten i sitt sortiment.

Försäljningen till nu har varit över förväntan och övertygat oss om att produkten är värd att satsa på. För att effektivare kunna sprida budskapet om Yocoairs förträfflighet kommer vi att inför höstsäsongen att investera i diverse marknadsföringsåtgärder.

Med vänlig hälsning

Steve Prim
Inköpsansvarig

 

Möbelägare

Hinte.

Efter att ha fått en väl cigarettinrökt skinnsoffgrupp (utsatt för 8 års kedjerökning) återstod problemet med att få den luktfri.

Tog då kontakt med olika möbelaffärer och tapetserare. Alla hade bara ett enkelt råd att ge: kasta bort sofforna, ni får aldrig ur röklukten ur möbler.

Vi provade då lite andra produkter som finns hos möbelhandlare, men utan resultat.

Hittade då en annons i en biltidning och ringde Thomas på Yocoair. Han skickade Yocoair i pulverform och vi testade det.

Med mycket gott resultat.

Det är nu 3 månader sen och det luktar fortfarande ingen rök ur sofforna.

Jättetack Thomas för att vi slapp slänga sofforna.

Petra Zettergren

 

rälder

Hinte !

Jag heter Katja Vahlberg och har en dotter på 2 1/2 år som har för trångt luftrör och har därmed svårt med starka och unkna lukter. åka bil med henne var en ren pina för både henne och resten av familjen. Hon blev orolig och rastlös. Vi kunde inte fatta vad det var som reta henne, eftersom vi inte röker i bilen eller något sådant. (hon reagerar starkast på tobaksrök och liknande)

Men så fick jag en Yocoair dyna, tänkte inte så mycket på det utan hängde upp den i bilen. Dagen efter när vi skulle åka iväg kände man skillnaden. Den gamla och unkna lukten var borta, visst var det jätte bra men det bästa var att lilla Johanna ( vår dotter) för första gången på länge satt fint i bilen, helt lugn och fin. Otroligt, det var det enda man fick ur sig.

Förklaring till hennes oro: Den förre ägaren av bilen hade rökt i bilen, det räckte för att irritera hennes små luftvägar. Så nu är Yocoair som en trogen medresenär kan hela familjen lugnt åka iväg utan problem och konstiga lukter.

Ett stort tack ska ni ha för en bra produkt!!!!

Med vänlig hälsning
Katja Vahlberg

 

Luktallergiker

Hinte !!

Jag vill med några rader skriva ner mina synpunkter och erfarenheter gällande luktätaren Yocoair.

Mina reaktioner började för många år sedan, efter en trafikolycka. Jag blev påkörd av tåget (1960, bilen totalkvaddad). Jag fick en hjärnskada och wiplash skada samt div andra blessyrer. En kort tid därefter fick jag en del konstiga reaktioner för bl a lukter av olika slag , exv färger, sprayer, parfymer, rakvatten, rök, bensin, husdjur, damm m m. En invalidiserande huvudvärk, yrsel, illamående, värk i ögonen m m.

åren gick och 1980 var jag utför en bilolycka igen. Jag fick punktering på ett hjul och fick lämna in bilen till en verkstad där dom även skulle montera på nya vinterdäck… Men tyvärr glömde de bort att efterdra muttrarna, jag tappade ett framhjul och voltade sju ggr och flög ca 65m in i skogen, jag fick liknande skador som 1960 och åter igen bilen totalkvaddad. Efter sista olyckan förvärrades mina reaktioner mot lukter.

Genom mitt engagemang i RTP = Riksförbundet För Trafikskadade, har jag träffat på många olika personer med överkänslighet för lukter.

För ca ett år sedan fick jag av en bekant en dyna (Yocoair) som jag inte visste vad det var, den hängde jag i båten över vintern, för den skulle enl honom ta bort lukter. Våren kom och båten skulle vårrustas. Jag mådde bättre, men av vilken anledning visste jag inte, eller tänkte på. Men för en tid sedan fick jag se i en tidning angående Yocoair. Jag köpte en dyna och en flaska spray av Ode´n & Weigel AB och provade. Resultatet var förbluffande. På alla lukter som jag tidigare lidit av provade jag med både spray och dyna i exv toaletter, förrådsutrymmen, garderober, TV-apparater, el-element. Men speciellt i bilen. Att åka i en bil av senare modell med alla dofter avgummi, plast, tectyl, värmesystem m m är otänkbart utan att jag blir mycket sjuk.

Vi har två bilar, min frus bil, Ford Escort, har varit helt omöjlig att sanera efter hundar, rök, m m.

Jag provade Sonax spray, med det blev ännu värre lukt i bilen. Sedan sprayade jag med Yocoair, två dagar i följd, lite varje gång och därefter fäste jag en dyna vid backspegeln.

All lukt är nu borta i bilen som genom ett trollslag.

Sammanfattningsvis anser jag att med ovanstående resultat som underlag är Yocoair inte bara bra för oss överkänsliga, utan även en produkt som jag kan rekommendera till alla i samhället i många olika sammanhang.

Tack för ett bättre liv!

S Olle Samuelsson

 

Rökinpyrd skinnjacka

Hinte Thomas!

Jag lånade ut min skinnjacka och när jag fick den tillbaka stank den av rök. Jag trodde det var kört och att jag skulle behöva kasta den. Provade iallafall att hänga in en dyna i en garderob där skinnjackan fick hänga ett tag. Var på väg till tippen och tänkte ta med jackan men då hade det omöjliga hänt: den luktade inte längre rök! Helt otroligt! Tack för en fantastisk produkt att jag nu kan använda min favoritjacka igen.

Bästa hälsningar,

Pia i Linköping

 

Möbelägare i Skåne

Vi köpte nyligen en skinnsoffa för dyra pengar. Vi hade i många år suttit kvar i samma gamla söndriga soffa tills ekonomin tillät oss att få lite extra lyx. Vår honkatt, 10 år, har alltid varit rumsren och duktig på att besöka kattlådan.

Vi har två teorier om varför vi fick med www.luktfritt.nu att göra:

Vi fick barn i somras. Katten är svartsjuk.

Vi glömde ge katten P-piller och hon började löpa rinteält under de glömda dagarna.

Nåja, hur som haver. En morgon när vi klev upp, märkte vi någon välbekant lukt som bara ska koma från kattlådan. Men den kom när vi stod i vardagsrummet. Vi upptäckte ”olyckan” i soffan. Vår nya skinnsoffa! Vi rengjorde så gott det gick, men det luktade ändå katt. Det hade ju runnit ner mellan dynorna, och sittdynorna är inte löstagbara, så där nere låg det och pyrde.

Jag satte mig direkt vid datorn och började söka efter ”kattkiss” och ”rengöring” på nätet. Det fanns åtskilliga hemsidor och forum där kattägare skrivit in sina tips. Vi gick nog igenom hela registret; allt ifrån bakpulver till sårsprit. Vi nära på tömde bensinmacken hylla på alla möjliga ämnen och skumtvättar.

Men hur vi än kämpade med lukten, blev det bara värre. Det var ungefär som talesättet ”att röra runt i en tunna med skit…”!

Snart fann jag www.luktfritt.nu, och läste på hemsidan om alla nöjda kunder. Genast skrev jag upp ”Yoco-Air” på inköpslistan. Men fann det ingenstans i min närhet då vi bor mitt i de skånska skogarna. Jag mailade till företaget och fick snart svar. Det sändes ett Yoco Air-pulver till mig som jag skulle strö ut i soffan och låta verka ett tag.

Jag var inte ett enda dugg tveksam när jag hade pulvret i handen. Jag spärrade upp soffdynorna med hjälp av olika föremål och hällde ner en del av pulvret. Sedan lät jag det ligga där över natten. Dagen därpå dammsög jag bort pulvret, tvättade med en fuktig trasa på skinnet, och lät torka. Efter det tog jag ännu en omgång för att vara säker på att det verkligen gjorde sitt. Och det är helt otroligt! Soffan är som ny!

Det luktar inget annat än läder om soffan, precis som det ska göra! Jag kan varmt rekommendera denna produkt! Du som läser detta tänker nog att ”nåja, det fungerar nog kanske inte sådär jättebra ändå”. Var inte ens så pass tveksam! Skaffa produkten omgående!

Nästa ”berättelse ur verkligheten” som ligger här är din egen text! Ska vi slå vad?

Med vänligaste hälsningar,

En mycket nöjd familj:
Jens Tammerstedt & Jenny Sanderling

 

Västergötlands Fösäkringsbolag


Undertecknad är anställd såsom skadeinsp. hos Mellersta Västergötlands Försäkringsbolag. Vi har sedan länge sökt efter ett all-roundmedel, som eliminerar obehagliga dofter.

Efter ett tips av ett rikstäckande saneringsbolag prövade vi Yocoair vid några helt olika skador. Det ena fallet var ett oljebränningsaggr. som stått under vatten och därmed utvecklat kraftig oljerök.

Det andra fallet var en död råtta i bjälklag.

Vi behandlade med spray och hängde upp Yocoairdynan. Resultatet förvånade oss. Efter tre dagar på båda platserna var lukten borta. Fallet med råttan lät vi dock efter byte av dyna hänga ytterligare 1 mån.

Efter dessa lyckade försök har vi använt produkterna på alla typer av luktsanering med goda resultat, vilket gör att kommer att spara stora belopp emot mekanisk och manuell annan sanering.

Lars-Hugo Larsson

 

Kattuppfödare

TACK FöR EN FANTASTISK PRODUKT !

När jag läste om Yocoair i min facktidning, Fastighetsfolket, måste jag erkänna att jag var ytterst tveksam, produkten lovade alldeles för mycket.

Som uppfödare av perserkatter känns problemet med illaluktande avelshanar som det allra värsta, doften sitter ju kvar i pälsen på grund av dennes längd. Jag har under mina år som uppfödare provat på det mesta, för att i princip bara konstatera att det är fullkomligt verkningslöst.

När jag fick en flaska Yocoair i min hand , hade jag på förhand bestämt att det här fungerar inte, men för att få ett svar sprayade jag min illaluktande hankatt i baken, väntade en halv minut och till min förvåning var doften av hankatt borta.

Att spruta katten i baken är kanske inte att rekommendera, vad vet jag, men min katt har under den vecka som gått inte visat minsta tecken på att ha tagit skada.

Ett annat test gjordes på ett par mockaskor, fullkomligt oanvändbara på grund av att de stått i en källare och därför luktade unket och troligtvis mögel. I dag finns inte ett spår kvar av ”dofterna” på skorna.

Yocoair är en produkt som jag som kattuppfödare väntat länge på och den kommer aldrig att saknas i mitt hem. än en gång tusen tack för en produkt som håller vad den lovar.

Uffe Rosenqvist

 

Hotell

Loftet Hotell & Gästgiveri

FRÄSCHARE HOTELLRUM MED YOCOAIR

På Loftet Hotell & Gästgiveri i Flen, har vi under en längre tid använt Yocoair i våra hotellrum är mycket nöjda med resultatet.

Med hjälp av Yocoair är det nu möjligt att hyra ut våra rum för rökare även till icke rökare. Yocoair tar bort röklukt på ett effektivt sätt och rummen känns fräscha.

Anders Hammarqvist
Källarmästare

 

Bilhandlare

Rekommendation

Vi har provat att använda Yocoair luktborttagare på en av våra inbytesbilar, en Nissan King Cab. Bilen var inpyrd av rök samt en stark påträngande lukt av sågkedjeolja, kåda och bensin.

Konentionell behandling av bilen med olika luktborttagare hjälpte inte, men med hjälp av Tommy Kjällberg från Odén & Weigel AB samt Yocoairs luktborttagare blev bilen luktfri på två dagar. Vi kan därför rekommendera Yocoairs luktborttagare. ännu en fördel är det låga priset jämfört med exempelvis ozonbehandling.

Per Nordén
Bil-hallen Linköping-Mjölby

 

Saneringsbolag

Hinte

Jag heter Thommy Andersson och är anställd på Anticimex i Sundsvall.

Vi har använt Yocoair-produkter i många år. Användningsområdet för oss har varit i allehanda situationer t ex, röklukt vid avflyttning/inflyttning i lägenheter, liklukt efter människor och djur, behandlingar som i vissa fall måste upprepas beroende på vilka material som funnits.

Katturin är ett annat användningsområde för medlen. Kuddarna är ett bra hjälpmedel för luktbehandling under längre tid. Ett misstag i början var att vi var för snåla med kuddarna. Man måste ha marginal för att slippa ”backjobb”.

Spray + kudde är en bra metod för att få fullgoda resultat.

Thommy Andersson

 

Skicka beställning till: order@bilbroderna.se

 

 >>HUR BESTÄLLER JAG<<

 

Övriga ärenden: info@bilbroderna.se