Rep-kitt  

Start BESTÄLL

 

REPBORTTAGARE FÖR BILLACK

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX10

171

 Kr

Repbortagare för billack. För bilen, båten, MC:n eller husvagnen. Nödvändiga tillbehör medföljer. Testvinnare, TÜV-godkänd.

Pris/set

REPBORTTAGARE FÖR PLAST

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX20

124

 Kr

Repbortagare för Akrylplast och plexiglas. För baklampglaset, instrumenteringen eller plexirutor. TÜV-godkänd.

Pris/set

REPBORTTAGARE FÖR STRÅLKASTARE

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX30

239

 Kr

Rep/oxid borttagare för strålkastare av plast. Om strålkastaren blivit repig, matt eller gulnat så gör denna behandling att strålkastarglaset blir som nytt. Om reporna är väldigt djupa kan eventuell för förbehandling behövas. I satsen ingår allt nödvändigt för att genomföra processen. Innehåll: 1 Polish (50g), 1 polerblock, 2 polerdukar, 12 slippapper med 3 olika grader, 1 försegling/UV-skydd (30ml), 2 polerdukar.

Pris/set

ALL

METALL POLISH

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX40

133

 Kr

3-i-1-lösning:
Rengör, polerar och förseglar i endast ett steg!
QUIXX
all-metall polish är det ultimata polish-produkt för krom, aluminium, magnesium, mässing, koppar, nickel, rostfritt stål och många andra metaller.
Funktioner och fördelar:
   3-i-1: Rengör, polerar och
förseglar i endast ett steg.
   Ger för strålande och reflekterande lyster för krom, aluminium, magnesium, mässing, koppar, nickel, rostfritt stål och många andra metaller.
   Tar bort dis, oxidation, korrosion, tjära, broms damm och mindre partiklar.
     Högpresterande polish koncentrat ger ett professionellt resultat.

Pris/set

REPARATIONS KITT

FÖR BUCKLOR

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX50

326

 Kr

Reparations kitt för bucklor som gör det möjligt för dig att laga dina skador själv. Detta kitt hjälper dig att undvika kostsamma reparationer.  I detta kitt ingår allt som behövs för att dra ut dina bucklor själv. Det bästa med allt är att det är lätt och att mer lim stavar finns i välsorterade varuhus.
Pris/set

STENSKOTT

REPARATIONS KITT

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX60

326

 Kr

Gör det själv kitt.

Reparera själv dina stenskott. Undvik dyra rutbyten

Pris/set

REPARATIONS KITT FÖR

ALUMINIUM FÄLGAR

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX70

336

 Kr

Aluminium är ett mycket tacksamt material det gäller reparationer med gör-det-själv- kitt. Du behöver inte vara specialist för att fixa skadan själv. Kittet innehåller allt du behöver för fälgrenovering. Reparationsfyllmedlet med innovativ flytande aluminium, speciella slippapper och en silverfärglack som matchar färgerna på alla vanliga modeller. Detaljerade instruktioner från våra QUIXX-produktspecialister guidar dig genom alla nödvändiga steg för att få din fälg att se ut som den gjorde den första dagen.

Pris/set

RESTAURERINGS KITT FÖR

METALL

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX80

226

 Kr

QUIXX 80 Metall restaurerings Kitt är den ultimata produkten för att återställa nergångna metallytor till sin ursprungliga skönhet. Det fungerar både på glansmetall och mattmetall, Så som guld, silver, platina, krom, rostfritt stål, aluminium, magnesium, mässing, koppar och nickel. Det högpresterande polish koncentratet rengör och polerar inte bara ytan, det lämnar också ett kraftfullt skyddande lager som ger långvarig glans, skyddar mot oxid och korrosion

Pris/set

RESTAURERINGS KITT FÖR

LÄDER

Art.nr:

Pris:

40-QUIXX90

226

 Kr

QUIXX 90 Ytlagret på rattar och läder / vinylsäten slits med tiden, blir ful och får bilen att se sunkig ut. Detta sänker också andrahandsvärdet på fordonet. En restaurering av rattytan eller reparation av ett hål i sätet av professionella klädföretag är dyrt dyrt. QUIXX reparationssats för läder och vinyl, utvecklat av våra läderproff , löser problem med slitna eller sönderrivna öppna ytor av läder eller vinyl. Förutom ratt och säten kan även instrumentbrädor behandlas. QUIXX-produkter har utvecklats för framgångsrik användning av gör-det-själv-kunder. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med resultatet av deras egen reparationer.

Pris/set

REPBORTTAGARE FÖR BILLACK

Art.nr:

Pris:

40-QUIX110

197

 Kr

Denna transparanta lackpenna trollar bort de flesta repor. Bara dra pennan över repan och vipps repan är borta. Den speciella spetsen på pennan tillåter mycket exakta arbeten. Mycket kort torkningstid. Skyddar mot rost och oxidation. Extremt bra att ha vid bilförsäljning. Pennan spar på dyra reparationskostnader och höjer fordonets värde.

Sparar mycket pengar. Passar alla lacker även metallic.

Testad och TÜV-godkänd.

Pris/st.

ERSÄTTNINGS SPEGEL

Art.nr:

Pris:

40-MGS0226

 

40

 Kr

40-MGS5378

 

68

 Kr

Klippbar självhäftande ersättningsspegel. Spegel arken finns i 2 utföranden.

40-MGS0226=202x126 cm

40-MGS5378=253x178 cm

Pris/st..

Skicka beställning till: order@bilbroderna.se   >HUR BESTÄLLER JAG<   Övriga ärenden: info@bilbroderna.se