NYTT   

Start BESTÄLL

 

*** Lite om vad som hänt och är på G ***

Tips: uppdatera sidan så ser ni allt nytt

2017-09-06

ADVENTJULSTAKE USB-ANSLUTNING 12V / 24V

En liten trevlig advent stake  i rödmålad trä med 8 lampor att placera i fordonet eller varför inte kontoret för att få lite julstämning vid datorn. Det finns dubbelhäftande tejp på båda fötterna för stabil montering.

Mått:

Höjd:

130 mm

Bredd:

155 mm.

Djup:

32 mm
Kabel: 100 mm
2017-08-30

SPARKSKYDD MED MEDIAHÅLLARE MIDI

Sparkskydd Midi monteras på framryggens baksida. Det monteras högt upp på nackstödet för att ge bästa nivå på hållaren för surfplattan. Hållaren är en tryckkänslig plastficka och är öppen på båda sidorna. Skyddet är även utrustat med två större praktiska fickor i konstläder, bland annat ett i A4-storlek, två mindre nätfickor och en dryckeshållare. Fastsättning med band lodrätt runt nackstödet. Material: svart matt konstläder, godkänt enligt EC NO.1907/2006 Reach. Tvättråd: svamp och milt tvättmedel.
2017-08-30

SPARKSKYDD MED MEDIAHÅLLARE MAXI

Sparkskydd Maxi har utöver Midi´s utformning en förlängning som kan vecklas ut vid montering i baksätet ihop med bakåtvänd bilbarnstol. Maxi har uttag för Isofix. Med förlängningen invikt fungerar Maxi som Midi perfekt för framryggens baksida. Det monteras högt upp på nackstödet för att ge bästa nivå på hållaren för surfplattan. Hållaren är en tryckkänslig plastficka och är öppen på båda sidorna. Skyddet är även utrustat med två större praktiska fickor i konstläder, bland annat ett i A4-storlek, två mindre nätfickor och en dryckeshållare. Fastsättning med band lodrätt runt nackstödet. Material: svart matt konstläder, godkänt enligt EC NO.1907/2006 Reach. Tvättråd: svamp och milt tvättmedel. Använd aldrig spritbaserat rengöringsmedel på konstläder.

2017-08-30

LASTHÅLLATE TIGER SILVER

Universal lasthållare för alla bilar med reling.
Tillverkade av aluminium och TÜV-testade. Lasthållaren är stöldsäker och har en maxlast på 75kg

 

Skicka beställning till: order@bilbroderna.se

 

 >>HUR BESTÄLLER JAG<<

 

Övriga ärenden: info@bilbroderna.se